13.02.2015

lala berlin


Hej piger! Som I nok kan se udfra billedet, så har jeg endelig fået købt mig et Lala Berlin tørklæde. Det er såååå lækkert! Jeg skulle rigtigt have købt det i København i lørdags, men jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig for hvilket tørklæde, da de alle jo er super fine på hver deres måde. I onsdages efter en tur hos fysiterapeut mødtes jeg med min mor inde i byen, hvor vi så gik ind i en butik der hedder By Shefali og købte dette luksus tørklæde! Tørklædet hedder Triangle Neo og er i farven Stripes Nature. Heldigvis var jeg så heldig at få 10% i rabat, da butikken havde fødselsdag, win win! Det er altid dejlig at spare lidt penge. Dette tørklæde er simpelthen det fineste, og jeg er så glad for endelig at få det købt. Hvad synes I? Kys

6 kommentarer:

 1. ved du om de stadig har 10 % i butikken? :-)

  SvarSlet
 2. Synes de tørklæder er helt vildt fine, men samtidig også at det er vanvittigt at bruge næsten 3000 kr på et tørklæde. ;))

  SvarSlet
 3. Syntes virkelig at det er et lækkert tørklæde og syntes også at det du har valgt er det flotteste. Må dog indrømme at jeg ikke selv ville købe et nu, da jeg syntes det er lidt kedeligt når alle har det.. Men stadig super fedt tørklæde!!

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint! :)
  knus
  bloggingbycecilie.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Du valgte helt klart det flotteste, tillykke med det. Synes de laver de fineste tørklæder, men kunne ikke selv finde på at give så mange penge for et tørklæde, især nu hvor så mange har det. Men fint, det er det. :))

  SvarSlet