19.01.2015

lately on instagram

Hej piger. Jeg har længe haft lyst til at lave et af disse indlæg igen, hvor jeg viser jer, hvad jeg har lagt ud på instagram den sidste tid. Jeg ved jo selvfølgelig ikke, om I følger mig. Men hvis I ikke gør, så synes jeg, at I skal tjekke min instagram ud - @idasavkov. I må også meget gerne skrive, hvad I hedder på instagram nedenunder! Til sidst vil jeg lige undskylde for, at jeg den seneste tid har været meget fraværende på bloggen. Jeg har simpelthen haft så travlt med skolen, fødselsdag og så meget andet. Jeg håber virkeligt, at I kan bære over med det! Jeg vil så vidt muligt prøve at skrive nogle flere indlæg til jer. Kys

10 kommentarer:

 1. Kan se du har fået Calvin undertøjet, har det også selv, og det er jo bare det lækreste. <3 Laver du et fødselsdags-haul?

  Desuden kan jeg virkelig godt forstå dig. Synes bare du skal køre på i forhold til skolen nu du går i 9., og så tage det lidt mere stille med bloggen. Btw, du er virkelig smuk! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg laver en video, når jeg har fået alle mine gaver <3

   Slet
 2. Waow Ida, kreativ ide. Lidt Amalie Hoelgaard wannabe evt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke du har lagt mærke til det, er der altså utrolig mange der laver disse indlæg. ;))

   Slet
  2. Du er tydeligvis ikke fast følger af bloggen, da jeg har lavet dette indlæg en million gange før :-)

   http://idasavkov.blogspot.dk/search/label/Instagram

   Slet
 3. Jeg følger flittigt med på din Instagram! Hehe(: elsker simpelthen dine billeder. De er så lyse og simple, hvilket jeg er helt vild med!
  (@emmafinot )

  SvarSlet
 4. Jeg fandt din insta for 2-3 uger siden. Du ahr nogle flotte billeder, så jeg begyndte at følge dig og har fulgt med siden. (miichelle.nguyen)

  SvarSlet
 5. Du har simpelthen den pæneste ig Ida! Du er en kæmpe inspiration, jeg nyder at følge med på bloggen og youtube:))

  SvarSlet
 6. Jeg følger selvfølgelig med på din instagram, elsker dine billeder!
  - @annesofieskibby

  SvarSlet