07.10.2014

i am going to london

Hej piger. Jeg tænkte, at jeg lige ville opdatere jer inden, at jeg i morgen smutter til London. Faktisk har jeg slet ikke været i skole i en hel uge pga. migræne, men i går startede jeg på en ny medicin, så det håber jeg virkeligt hjælper. Udover det, så skal jeg på ferie nu - hvor jeg kan koble lidt fra og efter det er der jo også efterårsferie, så jeg håber inderligt, at det hjælper på min migræne! Men wow.. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at opleve London med mine egne øjne! Jeg har så store forventninger til denne tur, og jeg tror virkeligt, at turen bliver uforglemmelig. Men som sagt så rejser jeg i morgen sammen med min mor, moster og mormor - så det bliver en ren tøsetur, hehe. Det skal i hvert fald nok blive hyggeligt. Jeg tager min computer med derover, så jeg håber, at der kan komme et indlæg eller to! Har I nogensinde været i London, hvis ja, hvordan var det så? Kys


7 kommentarer:

 1. London er fantastisk, glæd dig! <333

  Men hvorfor tager du ikke afsted i ferien? :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også helt vildt, årh <3

   Vi tager af sted inden, fordi det er billigere..

   Slet
 2. Vil du ikke lave et asos stuff? - det ville være vildt fedt!!

  SvarSlet
 3. Jeg var i London sidste år (2013), og det er magisk! Jeg elsker hele stemningen dernede, der er næsten parker på hvert gade hjørne og folk er simpelthen så søde. Det skal nok blive rigtig fedt, håber du får mindst en lige så god tur, som jeg selv havde (:

  SvarSlet
 4. Jeg oplevede selv den fantastiske by i sommers og havde bare den bedste tur! Der er bare den bedste vibe i Londons gader og det er helt fantastisk, du skal virkelig glæde dig! Nyd det:)
  knus og god tur

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Jeg var i London her først i sommerferien, jeg må ærligt indrømme at jeg blev lidt skuffede, fordi jeg havde sat for høje forventinger. Men det var en mega god tur, og god tur til dig. <3
  - http://annesofieskibby.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Jeg har været i London i 2012 og det er fuldstændig fantastisk! Du bliver ikke skuffet, det kan jeg love dig. Den har både den vilde storby og noget mere hyggeligt, hvis i går ned ad de små gader på oxford street :-)
  Rigtig god tur!

  SvarSlet