04.08.2014

what a bargain

Hej piger. I dag var jeg inde i byen med en veninde, hvor vi bl.a. prøvede den nye frozen yoghurt bar, som er kommet i Aalborg!! Halleluja, ha ha.. Nå men udeover at vi spiste frozen yoghurt, så var vi selvfølgelig også rundt i nogle forskellige butikker. Inde i Envii var der rimelig meget udsalg, så jeg så en hylde, hvor der kun stod 70 kr på, og der fandt jeg så disse lækre cowboy bukser! De er super behagelige og stretchie, så et bedre køb kunne jeg vist ikke gøre mig. Hvad synes I om dem? Kys

16 kommentarer:

 1. De ser fede ud!

  http://olineama.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er de lækre!

  Var det yogo du var inde på søde? Det er SÅ læks! <3

  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. De er virkelig fine. Kan godt forstå du slog til!

  http://industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvorfor ikke, nå de var så billige ;)

   Slet
 4. Hej Ida, jeg har lidt konstruktiv kritik til dig som jeg håber at du vil læse og tænke over. Jeg oplever tit at se på din blog at du besvar dine læseres kommentarer, hvilket jeg syntes er rigtig respektløst da der er nogle der har spørgsmål til dig eller skriver søde ting til dig, spørger dig til råds osv. Jeg forstår udemærket godt at du ignorere direkte ondskabsfulde kommentarer, men at ignorere dem dig der er med til at gøre muligt at du har denne blog! Blot en lille tankestreg fra mig som jeg håber at du vil tænke lidt over. Forsæt god aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Jeg forstår virkeligt godt, at du skriver til mig. Jeg synes også selv at det er for dårligt af mig. Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke rigtigt kan leve op til det. Jeg gider ikke rigtigt komme med tusinde undskyldninger, da det også virker for mærkeligt.. Jeg er glad for, at du skriver og giver mig denne konstruktive kritik, da det virkeligt giver mig noget at tænke over. Jeg vil selvfølgelig rette op på det!
   Jeg er selvfølgelig mega glad for alle jer der følger mig, ser mine oplæg, videoer og kommenterer mine indlæg! Det betyder utrolig meget for mig.
   Knus Ida <3

   Slet
  2. Hej skønne Ida, jeg er utroligt glad for at du tager min kritik pænt og ikke kommer med tusind undskyldninger som du selv beskriver. Det var også blot for at gøre dig opmærksom på det <3 og følger med glæde stadig med på blog og youtube :-)

   Slet
 5. *at du ikke besvarer

  SvarSlet
 6. Snyd! Gad også godt have sådan et par lækre bukser fra Envii, og så kun 70 kr! Lækkert køb <3

  Også lidt kritik fra mig, synes noglegange der er lidt for lidt tekst i dine indlæg. Noglegange kunne det være rart at du perspektiverede tingene lidt så man også læste om andre ting end kun den ting på billedet. Håber min kritik kunne bruges.

  Kh E

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt for lækkert køb!!

   Tusind tak for dit "råd". Jeg vil selvfølgelig tage det til mig!

   Slet
 7. Hold op et kup du gjorde dig der! :O

  http://dragonscale-s.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Sweeeeeet! Hvor er de købt? Jeg overvejer lidt at smide dem sammen med et par fede Nike Air Max med leopard print!

  SvarSlet
  Svar
  1. Læs dog hvad hun har skrevet ...

   Slet
 9. ELSKER LÆKRE TILBUD! Fede fede jeaaaans <3

  Kæmpe knus,
  www.victoriakwaan.blogspot.dk
  - Kig gerne forbi! :)

  SvarSlet