28.05.2014

blushy cheeks

Hej piger. Lige nu sidder jeg i bilen på vej til København, men derfor skal I jo ikke snydes for et indlæg. Jeg er begyndt på det sidste at elske at gå med blush. Faktisk bruger jeg denne blush hver eneste dag. Blushen er selvfølgelig fra MAC og hedder Style og i konsistensen frost. Farven er noget al a peachy/coral farvet. Oveni det synes jeg, at den har en form for highlight i sig. Den er virkeligt fin på kinderne, da den giver ligesom et lidt mere friskt look her til sommer. Bruger I blush, og hvilken er jeres yndlings? Kys

6 kommentarer:

 1. Den ser super fin ud!

  Min søde veninde forærede mig en Mac blush i konfirmationsgave, i navnet peaches - farven giver vist sig selv. Jeg er super glad for den, og bruger den også hver dag. Blush gør bare noget rigtig fint ved ansigtet. :-))

  Knus Anna

  SvarSlet
 2. Den er godt nok fin, også i farven. Jeg bruger det desværre ikke :(.

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Den er virkelig fin i farven! Personligt bruger jeg ikke selv blush, jeg føler mig bare virkelig hurtigt som en cirkusklovn, hah.
  Jeg er nok mere til bronzer, og sådan :-)

  Knus, http://sofiehvii.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den fin. Har selv en fra mac i farven "pinch me" og bruger den hver dag, det giver ligesom bare et lidt mere sommerligt look.

  mariafranciskas.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Jeg elsker mac makeup!! Sikke en fin blog.
  Jeg har lige startet min egen blog op igen, og ville blive rigtig glad hvis du kiggede forbi og læste mit nyeste indlæg - måske du har lyst til at være fast følger? :)
  Knus Katrine

  SvarSlet
 6. Ja, rimelig ofte faktisk! Mine yndlings er Macs Melba og Peaches. <3

  SvarSlet