Hej piger! I dag har jeg været i fuld gang i køkkenet med en veninde. Da jeg kom hjem til hende, stod den pludselig på, at vi skulle bage, for så dum som jeg er, så havde jeg jo glemt aaalt om det, haha. Det blev i denne omgang til macarons med et tint af hindbær blandet med chokolade. De er så lækre, og jeg anbefaler alle til at prøve denne nemme opskrift! Kys
What you need (macarons)
50 stk
150 g æggehvide
450 g flormelis
190 g smuttede mandler
3 spsk god kakao eller frugtfarve (valgfrit)
What to do
Pisk æggehviderne og flormelis luftigt i en skål til der opnåes en tyk og sej konsistens. Blend mandlerne så fint som overhovedet muligt. Bland mandelmelen og kakao (valgfrit) og rør det godt sammen med de piskede hvider. I denne opskrift er det ekstra vigtigt at røre de to ting grundtigt sammen (hvis du altså bruger kakao, hvilket vi ikke gjorde), så massen ikke bliver for luftig.
Kom massen i en sprøjtepose med glat tylle og sprøjt massen ud på en bageplade med bagepapir i ca. 50 lige store, flade toppe med en diameter på ca. 3 centimeter. Lad de flade toppe luftørre i ca. 40 minutter inden de sættes i ovnen.
What you need (Hindbærganache, fyld)
150 g hindbær
100 g mørk chokolade
Lidt kakao til pynt
What to do
Mos hindbærrene let i en gryde og opvarm den til 75 grader (brug et termometer), før fryden tages af varmen.
Hak chokoladen fint og smelt den i med de varme hindvær. Rør det sammen til en ensartet og blank masse. Hæld ganachen op i en lille skål og lad den afkøle tildækket i en halv times tid i køleskabet.
Efter du har gjort dette bager du macaronsne i ovnen på 180 grader i 10 min.
Køl herefter macaronsne helt af, før du piller dem af pladen og fylder ganachen i.
Lyder virkelig lækkert. :)
SvarSletHvor ser de bare lækre ud, Ida! De må prøves :-))
SvarSletDem har jeg altid ønsket mig at lave!:)
SvarSletDe ser så gode ud! Knus!
Josefinechristensen.blogspot.com
De ser så lækre ud !!
SvarSlet// www.emmaworup.blogspot.dk
de ser læker ud! :)
SvarSlet// isasjournal.blogspot.co.nz