06.01.2014

thoughts


Hej piger. Jeg er lige trådt ind af døren efter årets første skoledag. Åh gud, jeg magter slet ikke skolen lige for tiden. Jeg har allermest bare lyst til at blive hjemme, spise noget godt mad og søge rundt på blogs. Det søde liv for mig, hehe.
Jeg går lige for tiden og tænker på, om I egentligt kan lide det, jeg laver på bloggen? Eller om jeg faktisk skriver for ingen verdens nytte? Derfor vil jeg gerne høre hvad DU, netop DU som sidder og læser dette lige nu, hvad du synes om min blog? Hvad kunne gøres bedre, hvad er godt? osv. Det ville være rart at få sat lidt ord på, så jeg kan forholde mig ud til det derfra. Jeg går også lige for tiden og har svært ved at finde inspiration til indlæg. Derfor ville det være rart, at I også kommer med lidt idéer til den side af sagen. Jo flere indlæg som I interesserer jer for, desto sjovere bliver det for alle parter. Hvad synes I? Kys

42 kommentarer:

 1. Er virkelig vild med din blog, du er så fin og uskyldig. Elsker dine billeder - de er fantastisk.
  Du skal bare fortsætte i den retning du er på vej i nu.

  Outbitfilleder er altid indspirrende (hehe)

  SvarSlet
 2. Hej Ida, du har den fedste og mest inspirerende blog!!
  - du må meget gerne lave flere videoer, da du er virkelig god til det!!

  SvarSlet
 3. Syntes din blog er fantastisk som den er, med mode, makeup og hvad du foretager dig igennem dit liv :-) Dine billeder er helt vildt gode og godt taget, alt i alt en virkelig god og indespærrende blog!
  Fortsæt det gode arbejde Ida! :-)

  SvarSlet
 4. Du må godt lave flere OOTD's og måske nogle ideer til hår og sådan noget ☺

  http://albertekallesoe.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Du er en af mine yndlings bloggere! Synes ikke at du skal ændre noget ved din blog :-)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker din blog og dine billeder, simpelthen så fine og gennemførte! Lav gerne endnu flere outfits og favoritter. Fortsæt det gode arbejde!
  Knus fra en kæmpe fan

  SvarSlet
 7. Jeg synes simpelthen du virker så sød Ida - derfor kan jeg godt lide din blog. Oveni synes jeg, at du er en dygtig fotograf, du er kreativ og du er bare generelt en dygtig blogger. Derfor synes jeg, at du skal blive ved med at gøre, som du gør! :)

  Knus

  SvarSlet
 8. 1. Æææææælsker din blog! Elsker billederne, dine ideer, dit liv og bare smukke dig!
  2. Nogen gange synes jeg man skal passe på med, at ens blog ikke handler for meget om en selv, og mere om noget som læserne synes er rigtig spændende at hører om - ved jo du tænker meget over, hvordan dine læsere vil synes din blog er bedst! Nogle flere indlæg med noget af det tøj du ville ønske at have, eller nogle must-haves eller noget, ville ikke skade;-) Jeg tror der er mange som ser op til dig, og ville elske at få en side af din stil!
  Håber du kan bruge noget af det!

  Kyyys Ida<3

  SvarSlet
 9. Jeg synes, du laver rigtig gode videoer, og du virker også meget som dig selv, når du skriver.
  DIY's, madindlæg, outfits, hauls, videoer, neglelak er nogle ting, jeg godt kan lide at læse :-)

  SvarSlet
 10. Jeg elsker din blog, du tager flotte billeder, har de skønneste outfits, og jeg kan ikke rigtigt skrive nogle dårlige ting, hihi.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 11. Jeg kan utrolig godt lide din blog! Man kan virkelig se i dine indlæg at du brænder for det her.
  vildt dejligt at du blogger så ofte.
  Knus :)

  SvarSlet
 12. Jeg elsker din blog søde Ida! Den er så fin og inspirerene!!!
  Måske Outfits indlæg? Jeg tror vi er mange der elsker din lækre stil! Bliv endelig ved med det du laver, da du gør det så godt! Vi er er mange trofaste læsere, der vil det bedste for din blog og ikke mindst DIG!! <3 Skriv i indlæg hvis du har brug for respons, eller nogle "råd", eller bar hvad vi godt kan lide ved dig. Hvis det kunne hjælpe så gør endelig det <3
  100000 knus

  SvarSlet
 13. Din blog er skøn

  SvarSlet
 14. Jeg elsker din stil, din måde at være på når du laver videoer, den bedste blog jeg har oplevet ��

  SvarSlet
 15. Jeg har efterhånden fulgt din blog længe, og jeg er vild med den og dig, haha. :-)
  Nogle collager eventuelt? med nogle lækre outfits, osv.

  SvarSlet
 16. Jeg er helt vildt med din blog, og din stil, du giver jo så meget inspiration, keep going gurl! hehe ;))
  Nogle idéer kunne være beauty indlæg? Sneakers samling? Hvad du planlægger at have på i 2014?
  -for mig er det næsten ligegyldigt, jeg kan virkelig godt lide din blog <3

  SvarSlet
 17. Hej Ida!
  Hvis du er i tvivl, kan du jo lave et spørge skema, som det du har i højre hjørne, igen?
  // knus

  SvarSlet
 18. Du tager de mest fantastiske billeder, og jeg nyder virkelig at læse dine indlæg fordi man kan se, at du har gjort noget ud af dem! Jeg vil hellere have 2 gennemarbejdede indlæg om ugen end 5 sjuskede. Du skal endelig ikke stoppe og tro, at vi ikke kan lide din blog, for jeg ved der sidder rigtig mange piger derude som finder så meget inspiration på din blog - inklusiv mig selv. Keep it up girl! <3

  SvarSlet
 19. Hej Ida :)
  Jeg har fulgt din blog helt fra den første uge vil jeg tro og det der får mig til, at blive ved med, at følge dig på din blog må nok være dine virkelig smukke og inspirerende billeder du tager og selvfølgelig dine fine tekster.
  Din blog har også det flotteste layout og jeg elsker ALT ved dig og din blog! <3
  Knus

  SvarSlet
 20. Hej søde.
  Jeg har nu fulgt med i din blog, i over et halvt år, måske et år(kan ikke helt huske det). Men jeg synes din blog, er blev bedre og bedre. Hvilket man også kan se ved de stigende kommentarer,(ligger mærke til sådan noget, hæ) Jeg ved ud fra min egen blog, at inspiration ofte mangler og det kan føles, som om ingen læser ens blog osv. Men husk vi sidder rigtig mange herude, som virkelig sætter pris, på den inspiration, som du netop giver os! Så fortsæt det gode arbejde, og lav lige præcis det du elsker at skrive om, for det er de vi elsker at læse!!

  // www.emmaworup.blogspot.dk

  SvarSlet
 21. For det første: du er en fantastisk blogger! Jeg savner lidt beauty/make-up indlæg, flere dagens outfit og nogle personlige indlæg :*
  Knus <3

  SvarSlet
 22. Søde Ida! <3
  Din blog er fantastisk - det har jeg sagt til dig før, men nu siger jeg det igen! INGEN TVIVL OM DET!!!
  Keeeeep up working smukke!

  Kys Matilde
  matildesblog.com

  SvarSlet
 23. Hej Ida.
  Du er virkelig en blog med inspiration, virkelig! Og jeg elsker dine indlæg! Jeg synes det kunne være fedt med nogle hårtutorials eller måske nogle videoer med nogle veninder. I kunne lave tags, eller sådan noget. :)
  Knus Christine

  SvarSlet
 24. Hej søde :)
  Jeg synes at din blog er virkelig god og inspirerende, og du er helt sikkert en af mine favoritter! Elsker outfitbilleder, og især dine videoer, som du egentlig også har lavet et par stykker af her på det sidste. Men vil klart gerne se nogle flere videoer, du er så god til det :D

  SvarSlet
 25. Din blog er så god! Elsker den, men måske lidt flere outfit indlæg da du er så inspirerende!:) men hvor din Konfirmationskjole fra? Ikke fordi jeg vil have den samme men det kunne være der var andre som var ligeså pæne?:)<3
  -

  SvarSlet
 26. Elsker seriøst din blog, dine indlæg er altid gennemførte og inspirerende! Dog ville det være dejligt med lidt flere outfits og evt. Indlæg om din konfirmation, hvordan den var osv. Da der er mange, som snart skal konfirmeres inklusivt mig :D

  Kys
  // annakatrines.blogspot.com

  SvarSlet
 27. Som alle andre allerede har sagt, så elsker jeg din blog! Har fulgt med fra starten, og du har altid været min yndlings blogger.
  Jeg vil ikke have noget imod en masse outfit indlæg, det er altid dejligt med dem, da du har den fedeste stil! Du må også gerne komme med flere videoer, hvis du har lyst, for de er også altid fine at se på ♥
  Måske også andre mode og beauty indlæg - fx. hvilket tøj/items/make-up osv. du gerne ville eje :)
  Opskrifter, DIY, sjove- og personlige indlæg?

  Måske kunne du lave sådan noget med "ugens spørgsmål", som flere andre bloggere laver? Eller hvis det er for ofte, kunne du måske gøre det en gang om måneden? Den slags indlæg kunne du jo både lave på video, men også som et skriftligt indlæg :) - mht. sådan nogle indlæg, er det altid sjovt at stille spørgsmål og se hvad du svarer og hvilke meninger du har.

  Jeg sad lige og havde en masse ideér, men nu kan jeg ikke huske dem, haha - men jeg håber, at ideérne ovenover kan bruges!

  SvarSlet
 28. FORTSÆT MED AT LAVE MÅNEDENS FAVORITTER!! elsker det hehe
  og hvad der er endnu bedre - outfits, outfits, outfitsss! elsker din blog! <333

  SvarSlet
 29. Elsker din blog og får rigtig meget inspiration fra den! Måske kunne du give nogle favourites posts eller skrive nogle af dine meninger på ting. Jeg synes allerede du laver rigtig gode indlæg! :-)
  Xx
  http://miriamhart.blogspot.com

  SvarSlet
 30. Elsker elsker elsker din blog!! Den er vildt flot & jeg kan rigtig godt lide at du lægger et gennemført indlæg ind vær dag + du er helt vildt smuk & har den skønneste personlighed.....
  Dine videoer er fantastiske dem må du godt lave flere af, flere outfits & hauls

  SvarSlet
 31. Synes din blog er hyggelig, selv følger jeg med for hyggens skyld og ikke for at få inspiration. Men selvom vi er (meget) forskellige, vil jeg ikke lade hver med at følge din blog, da den har noget hyggeligt over sig!
  Måske du kunne lave din blog smallere, det er der der altid har irriteret mig ved den, det at den er så bred at man bliver noget til at køre til siden for at se din "side-header" eller hvad man nu kalder den. Måske er den også bare for bred til min computer som en 13'' MacBook Pro :-)
  Hvis du føler dig kørt træt i din blog, er et godt råd altid at overveje om det måske kan have noget med det længe brugte layout at gøre, og om der skal ske noget nyt på den front, frem for det indlægsmæssige. Har du tænkt på det?

  xxx
  http://emiliecberg.blogspot.dk/

  SvarSlet
 32. Jamen søde Ida - jeg er enige med alle de andre. Du gør det helt fantastisk godt, og du skal endelig bare forsætte med det gode arbejde!

  SvarSlet
 33. Søde Ida! Din blog er fantastisk! <3 Jeg elsker den!! <3 virkelig! Dine videoer er også fantastiske! <3 Mega god inspiration!:-) Tak! <3
  INDLÆG FORSLAG: Det kunne være fedt med nogle gode indlæg med fx. Gode råd med træning ( både hjemme og ude), sund kost og gode trænings øvelser <3 ville være for FEDT!<3 Er også ret ny på din blog så kunne da være fedt hvis du lavede et indlæg om din konfirmation. Skal selv konfirmeres så inspiration om indbydelse, pynt ovs. ville være dejligt <3 BLIV VED MED DET DU GØR IDA!! DET ER FANTASTISK! <3<3

  SvarSlet
 34. Hej Ida! Elsker din blog og din youtube kanal (: bliv ved med det du laver!
  Inspiration: flere Beauty videoer, indlæg om favoritter, new in, masser af andmeldelser, råd til træning og selfølgelig masser af flotte billede (:
  Du er en fantastisk blogger

  SvarSlet
 35. Elsker din blog og alt er godt<3<3<3

  SvarSlet
 36. jeg elskr din blog men jeg syns at du skal lave flere indlæg med dine veniner! som en outft med en veninde eller venindetagk :)

  SvarSlet
 37. syntes din blog er fantastisk og giver god inspiration til alle. Bliv ved med det smukke, ses :-)

  SvarSlet
 38. Årh, jeg er såååå rørt over alle jeres fantastiske kommentarer! Det betyder meget, at I har brugt tid på at skrive til mig omkring dette, da det virkeligt bare har givet mig lysten til det her! Det er altid rart at få set bloggen fra en anden synsvinkel end sin egen hvergang. Jeg er virkeligt taknemmelig over, at I har skrevet så mange gode og positive ting! Det at få sådanne ting bekræfter, giver også et helt fantastisk boost til mig, som om, at dette åbenbart er noget godt jeg laver. Ejjj, har næsten ikke ord for det! Tusind tusind tak alle sammen! I er for dejlige <3

  SvarSlet
 39. Jeg ELSKER din blog, du er klart en af mine yndlings bloggere og elsker at læse med.
  Din blog er utrolig gennemført, fin enkel og noget helt specielt. Der er så meget inspiration og personlighed over den. Forsæt endelig som du gør ! :-)

  Knus !

  SvarSlet
 40. Elsker din blog overalt! Specielt dine makeup videoer :) De er gude! Og der må også gerne være mere med mad :)

  SvarSlet
 41. ELSKER ELSKER ELSKER DIN BLOG!! vil rigtig gerne have flere videoer <3

  SvarSlet