03.12.2013

this years calendar candle



Nu hvor det er december, så synes jeg også at nogle af mine indlæg skal relatere til julen! I dag har jeg valgt at vise jer vores kalenderlys, som min mor selv dekorerer år efter år. Hun er simpelthen så kreativ, og jeg synes, at det er super sødt i år. Hvordan ser jeres kalenderlys ud? Og ender I også altid med ikke at nå helt ned til bunden? hehe. Kys

12 kommentarer:

  1. No fence, men syntes du ikke selv at dine blogindlæg er lidt uinteressante?

    SvarSlet
    Svar
    1. Har du ikke lært at tie, hvis du ikke har noget godt at sige? ;)

      Slet
    2. Har du ikke lært engelsk? læs de to første ord

      Slet
    3. Du har skrevet "intet hegn".....

      Slet
  2. SÅ flot! Jeg er ikke rigtig til det med skrigende rød farve over alt samt nisser, er mere til sådan noget her! :-D

    http://pernillefriis.blogg.se/

    SvarSlet
  3. Ligesom første anonym, så er det her ikke for at være ond, men synes desværre(!!!) at dine indlæg er begyndt at være virkelig kedelige. Fra første dag har jeg fulgt dig på bloggen, og du har altid været min favorit, men nu er det lidt som om du ikke går op i det mere. Vi ser sjældent indlæg i forhold til dengang, og det virker som om, at du kun poster fordi du er nødt til det.
    Det er slet slet ikke for at svine til eller noget overhovedet, bare for at fortælle hvor trist det er. Savner da du havde hjertet og begejstringen med i dine indlæg og da de rent faktisk var interessante :(
    Men Ida, du er en kæmpe inspiration, jeg håber du fortsætter i lang tid!

    SvarSlet
  4. Det er så fint, bare jeg var så kreativ!
    Med hensyn til de negative kommentarer, er jeg helt uenig. Jeg synes dine indlæg er så gennemførte, og du er en stor inspiration!

    SvarSlet
    Svar
    1. ærgerligt du kommenterede som anonym sådan som du slikker røv

      Slet
    2. Bare fordi nogen har noget positivt at sige?

      Slet
  5. Hej alle!
    Jeg forstår udmærket godt jeres forskellige meninger hver især. Nu kan det sikkert komme til at lyde som om, at jeg remser den ene undskyldning op efter den anden, men... jeg har rigtig travlt i mit liv for tiden. Jeg er kommet i 8. klasse og det er nu, det er ved at tælle med karakterer og det hele med skolen. Oveni det har jeg simpelthen så mange fritidsinteresser og det ligger altid lige efter skole og så er der en hel bunke lektier oveni, ja.. Så er det pludseligt mørkt, og jeg synes, at et indlæg uden naturligt lys bliver for træls at se på. Jeg kan sagtens forstå jer, helt klart! Jeg blogger måske ikke særligt meget med hjertet mere nej, men jeg elsker desuden det jeg laver. Og jeg er sikker på, at I får et bedre syn på min blogging efter jul, hvor det ikke er nær så stressende mere. Jeg ville ønske, at det ikke var endt sådan, at jeg begyndte at kede jer. Virkeligt, det har været min største frygt. Jeg vil vende tilbage med styrke og positivitet en gang for alle! Men jeg har planlagt en masse gode indlæg til jer i denne måned, så jeg er sikker på, at I nok skal se lidt mere positivt på det. Det er i hvert fald mit håb :-)
    Kram og kys til jer mine dejligste læsere!

    SvarSlet
  6. Super fin dekoration! Har faktisk også lige selv lavet en!

    Har forresten en give away kørende lige nu, om et cover/skin, du selv kan designe !
    Så kig forbi hvis det lyster - http://www.livilovelife.blogspot.dk/

    Knus

    SvarSlet
  7. Hvor sjovt! Jeg har præcis samme lys. Det er super sødt :)
    Tjek gerne min blog ud hvis det skulle være!
    http://emmaglyngoe.blogspot.dk

    SvarSlet