07.10.2013

instagram inspiration
Hey girls!! Det er mandag, og lige nu sidder jeg og laver fysik fremlæggelse om magnetismen.. åh gud, alle de lektier, haha. Men så besluttede jeg mig for, at jeg ville gøre min aften lidt mere spændende ved at skrive et indlæg til jer mine dejlige læsere! Det er også lidt nemmere, når man kan slappe lidt af ind i mellem lektierne, ikke sandt? Sådan har jeg det i hvert fald, hehe. Men her ser I så noget inspiration fra instagram, hvor jeg har valgt tre forskellige profiler. Første profil er @isabellaleonora, anden profil @skadenyo, tredje profil @louisekolding. Alle tre elsker jeg at følge med på. De ligger alle sammen nogle utrolig inspirerende billeder op, hvilket er det som interesserer mig mest på instagram. Klik på deres navn, og I kan se deres profil på nettet. Hvad synes I om disse indlæg? Flere af dem eller?? Kys

Forresten, glem nu ikke at deltage i min give-away om at vinde et cover til en værdi af 250 kroner

6 kommentarer:

 1. Lækre instragram accounts. (-:
  - Er vild med denne type indlæg, så vil gerne se flere af dem!

  http://eyesintheshadow.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Årh, du er da bare den sødeste Ida <3
  Tusinde tak!
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Ida.
  Hvor er det sødt af dig. Takker mange gange! <3 :)

  -Louise ;)

  SvarSlet
 4. Mange flere af disse indlæg, de er så hyggelige <3

  cirkee.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Cecilie Nørregaard07 oktober, 2013 21:22

  Elsker instagram, og specielt din profil! Jeg elsker dog også at følge @frederikkewaerens, @frederikkepriess, @boligglad og @copenhagencakes. Vidt forskellige brugere, men super gode!!!

  SvarSlet
 6. Lav et indlæg med tips om Paris! Jeg skal nemlig til Paris i efterårsferien, og mangler inspiration, til butikker, caféer, tips mht. om det er billigere end her osv :) PLEASE!!!

  SvarSlet