16.08.2013

it's friday baby!
Heeej alle mine skønne læsere! For det første undskyld, undskyld, undskyld for det mega dårlige blogging i denne uge.. Jeg har haft så travlt med skole start, garden, fodbold og har også skulle passe min familie, men nu lover jeg jer, at jeg tager mig sammen fra i dag af. Jeg skal vist bare lige ind i den rigtige blogger rytme igen efter skolestart, hehe. Det er fredag og jeg har haft en dejlig uge trods en masse lektier selvfølgelig.. Hvad med jer, hvordan var jeres skolestart? Ja, og nu er det weekend, hvilket er så skønt, jeg trænger virkeligt bare til at slappe fuldt ud af. Bare lægge min hjerne over i et hjørne og få hvilet tankerne. Som I kan se på første billede, så har jeg lige købt en iPad!! Ja, det er for mine konfirmations penge, så nu skal I ikke tro, at jeg bare sådan lige køber en. Men den skal bruges til skole arbejde og så meget andet hygge! Hvad skal I lave denne weekend? Kys

8 kommentarer:

 1. startede i Onsdags, men snak, leg, hygge og fri klokken 12, igår var vores klasse i Aalborg for at spille frisebeegolf og vi havde fri klokken 12, og idag snakkede vi om vores klasse og klassen over os's london tur til Oktober, og havde fri klokken 12. Så jeg er meget tilfreds med vores skema i denne uge, haha:)

  SvarSlet
 2. Min uge har også været hård.. jeg har haft fri klokken 4 næsten alle dage, noget rigtig øv. Elsker din blog <3
  moodswingsdk.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Jeg har fri kl. 13:20 hver dag, så det er lige til at overkomme :)
  Og der ud over, så har vi en form for 'emneuge' lige nu, fordi vi skal lave en udstilling til noget HCA festival i Odense - så hele dagen i dag er for mit vedkommende gået med at male, hehe.

  bloggingbycecilie.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Ser lækkert ud - elsker din blog<3
  Jeg skal bare chille i weekenden:)
  Vil du ikke godt lave noget efterårs polyvore/outfits - du er så inspirerende!!

  SvarSlet
 5. Lyder rigtig hyggeligt :)
  Tag gerne et kig: Astrid-thetrueme.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Elsker din blog<3
  Den er så fin og fyldt med masser af inspiration og gode billeder.
  Knus;-)

  SvarSlet
 7. Flere indlæg please! ):
  elsker din blog <3

  SvarSlet
 8. Virkelig flotte billeder:)

  gogolifedk.blogspot.dk

  SvarSlet