23.04.2015

blå mandag outfits idéer

Blå mandag outfits

Hej piger! Eftersom at et indlæg med idéer til blå mandags outfits er blevet efterspurgt, så tænkte jeg at det var på tide at få lavet. Jeg er personligt selv helt vild med disse to outfits og jeg ville elske at eje alle tingene! Den hullede bluse fra IRO er jo en skønhed, men alligevel er der sygt (!!!) dyrt for en bluse med huller i. Derimod overvejer jeg selv at finde en bluse og lave huller i, haha. Hvad synes I om disse to outfits? Kys

OBS: Jeg ved, at jeg har været meget fraværende på bloggen på det sidste, men det kommer der en forklaring på snarest. 

6 kommentarer:

 1. Det nogle vildt fede outfits og jeg tror jeg efterligner et af dem til min blå mandag d. 4 maj<3

  SvarSlet
 2. Kan faktisk rigtig godt lide blusen fra IRO!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Har faktisk også selv tænkt på det med IRO blusen - de er jo SÅ flotte, men prisen er jo vanvittig!

  SvarSlet
 4. Maché har lavet en kopi af IRO blusen, som er super fin. Du kunne eventuelt købe den i stedet, da prisen er meget mere overkommelig :)

  SvarSlet
 5. Har du et link til ringene? :-)

  SvarSlet
 6. Hej Ida, kan du fortælle mig hvorfor bloggere altid vil undskylde sådan overfor sine læsere, hvis de ikke liiige blogger i en uge eller lignende?
  Ved godt, at læserne betyder meget for jer, og ofte er grunden til at i blogger.. men helt ærligt de ved da forhåbentlig godt, at i også har et liv ved siden af og andet at give jer til? Du har så fantastisk blog, så tag og tænk på det i stedet for, at bekymre dig om, hvad folk tænker over at du ikke har lagt et indlæg ud i en periode.
  Ingen hate, hav en dejlig dag fortsat

  SvarSlet