27.03.2015

my everyday makeup

Everyday makeup

Hej piger! Endnu en gang har jeg desværre forsømt jer. Jeg har simpelthen bare haft så travlt på det sidste, og blogging har desværre ikke været min første prioritet i denne tid. Men i dag er jeg på banen igen med et nyt indlæg! I dette indlæg vil jeg fortælle jer step for step, hvad jeg bruger af make-up i hverdagen. 1. Jeg bruger altid min face and body foundation fra MAC. Den har en let dækkeevne, men jævner alligevel ens hud rigtigt flot. 2. Min pudder fra MAC, som jeg heller ikke kan leve uden. Den er fantastisk til at dække urenheder, og den bliver brugt flittigt. 3. Så er vi noget til mine øjenbryn, som jeg fylder ud med min øjenskygge fra MAC (surprise), som hedder Omega. 4. Til at holde mine øjenbryn, kører jeg altid en gel igennem - i dette tilfælde også fra MAC. 5. Blush er en af mine yndlings produkter, da det virkeligt frisker ens hud op! Farven jeg kører fortiden hedder Mocha. 6. Mascara er selvfølgelig også vigtigt for pæne vipper, og lige nu bruger jeg min mascara fra Shiseido, som hedder full definition. 7. En god læbepomade er også vigtig for mine tørre læbe. 8. Til slut bruger jeg selvfølgelig min yndlings parfume i tiden, som er fra Ralph Lauren. 9. Og til at opbevare alle mine skønheds produkter, har jeg en day toilettaske. Hvad synes I? Kys

3 kommentarer:

 1. super fed collage. <3
  BTW har den sammen blushsom dig og er helt vild med den :D

  tjek gerne min blok ud: http://meraku.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Dejligt indlæg!!
  Stort set som min smag! :-) Pudderen og blushen er også mine favoritter herhjemme, og ligeledes øjenskygge, men min er dog bare en tand mørkere end omega, for jeg er mørkhåret, hihi :-)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig luksuriøst ud - har samme foundation, blush i anden farve og samme toilettaske, bare med blomsterprint. Dejligt indlæg!!

  SvarSlet