12.09.2014

random facts about me

Jeg er stor forbruger af Essie neglelak og ejer omkring 30 stk. Jeg rejser til London d. 8. Oktober - og jeg glæder mig helt sindssygt! Jeg har aldrig været i andre storbyer udover Paris og selvfølgelig København. Jeg spiller trækbasun i Aalborg Garden, udover det er jeg også tambourmajor. Jeg har en drøm om at læse til læge, når jeg er færdig på gymnasiet. Jeg har aldrig følt mig fanget af serier, først nu er jeg begyndt at se Gossip Girl, hvilket jeg elsker! Jeg er kun 159 cm høj, øv øv. Jeg tager syv forskellige piller hver eneste morgen, da jeg er i underskud af vitaminer. Jeg lider af migræne i så slem en grad, at jeg nogen gange må gemme mig væk i et mørkt rum. Mine yndlings fag i skolen er nok biologi eller engelsk. Jeg havde næsten et helt års fravær i 7. klasse, men jeg følger nu okay med i skolen i dag. Jeg har tit blister i min mund, og det er virkeligt irriterende! Jeg har det med at sove, når jeg kommer hjem fra skole, da jeg enten keder mig eller føler mig utroligt udmattet. Mit yndlings tøj mærke er COS. Jeg går i bad hver eneste dag, hvor jeg både vasker krop og hår.


9 kommentarer:

 1. Godt indlæg!

  Virkelig godt billede af dig, især i sort hvid! <3

  SvarSlet
 2. Hvordan kan det være at du har haft et års fravær? Godt indlæg:-)

  SvarSlet
 3. Hvis du lider meget af migræne, og det påvirker dig meget i hverdagen. Så se om du fra din læges side kan blive henvist til en akupunktør, jeg gik selv ved en rigtig dygtig en i Aabenraa. Jeg led forfærdelig meget af migræne siden, jeg var en lille pige. Havde det på samme måde som dig, jeg skulle helst lukkes inde i et mørkt og køligt rum og sove. Ellers skulle jeg altid kaste op, fordi migrænen gav mig så meget kvalme. Men begyndte til akupunktør, da jeg var 12 år og gik der i 8 år. I dag er jeg 21 år, og har jeg næsten aldrig migræne længere. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv været henvist til en neurolog, som har givet mig noget medicin i mod det. Men tusind tak for dit råd!! :)

   Slet
 4. Okay vildt underlig kommentar jeg kommer med nu, men du siger at du tit har blister. Børster du tænder med Colgate eller noget andet der IKKE er Zendium? Jeg har nemlig selv lidt rigtig meget af blister, og snakkede så med tandlægen om det. Hun fortalte så at der er noget i alle tandpastaer pånær Zendium som er blist fremkaldende, især hvis man har en tendens til at få dem. Det er nu 4 år siden jeg har fået det og vide, og har ikke haft flere blister end hvad der kan tælles på 1 hånd :)
  Knus Emma // www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk børster jeg allerede tænder i Zendium.. Men tusind tak for råddet :)

   Slet
 5. Medicin er klart vejen at gå, selvom konkurrencen er hård. Jeg er selv ved at færdiggøre mit sidste år på gymnasiet og har allerede ansøgt om at få lov til at læse medicin i England. Det er et vidunderligt subject som der er meget udvikling i.

  SvarSlet