13.06.2014

summer reading

Hej piger! Gæt hvad jeg er lige nu - JEG ER OVENUD LYKKELIG! Jeg har endelig modtaget den så kendte bog "The fault in our stars", dog har jeg valgt den på dansk, da jeg tror, at jeg får mere ud af det. Jeg har valgt at læse den i min sommerferie, når turen går til Slovenien, fordi vi skal sidde i bus i 18 timer (dødsygt). Ellers så vil den være perfekt til strandturene i Tyrkiet. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med bogen, da der er virkelig gode anmeldelser på den.
Bogen handler om den kræftramte Hazel, som i flere år har levet med en alvorlig sygdom. Men så møder hun Augustus og bliver for første gang forelsket. Bogen handler om at det ikke er en tragedie at dø, men et mirakel at leve. Har I hørt om bogen, og har I evt. læst den? Kys

23 kommentarer:

 1. Har læst bogen, den er såå god, og hvis du ikke har set filmen skal du helt klart gøre det for det er den bedste film ever!

  byus2you.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Har ikke læst bogen endnu, men jeg skal ind og se filmen på tirsdag, og glæder mig til at se den, og især når man har hørt så meget godt om den! :)

  SvarSlet
 3. Den lyder så god! - Helt sikkert en bog og film jeg skal se/læse :)

  SvarSlet
 4. Jeg elskede bogen! Jeg læste den på engelsk, da jeg foretrække originalen og det var intet problem! Filmen var helt fantastisk og fange filmen perfekt!

  SvarSlet
 5. Har faktisk ikke hørt om den, men den lyder virkelig god!

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 6. Jeg har læst den på dansk, og nu er jeg ved at læse den på engelsk :)

  SvarSlet
 7. Jeg er netop blevet færdig med at læse den på dansk, og den er helt fantastisk!

  SvarSlet
 8. Jeg var i biografen i går aftes for at se filmen, og aldrig før har jeg oplevet SÅ mange tårer i samme sal... Drengen ved siden af mig HULKEDE som et barn, det var helt vanvittigt, haha! Glæd dig til at læse den :)

  SvarSlet
 9. Jeg er selv lige startet på den, dog på engelsk, men den er så god! :)

  SvarSlet
 10. Jeg er igang med at læse den på engelsk, og jeg elsker den! På tirsdag skal jeg i biografen, og se den med min mor <3

  SvarSlet
 11. Jeg har læst den på engelsk, og set filmen - forbered kleenex (og mange af dem!!!)
  Både bogen og filmen er helt igennem fantastisk :)

  SvarSlet
 12. Har læst den. Flere gange. Yndlings bog. <3

  SvarSlet
 13. Har hørt rigtig meget godt om den, og har også reserveret den på biblioteket. :-)

  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
 14. Læste bogen på tre dage, og har lige set filmen. De er begge ubeskrivelig fantastiske, og kan uden tvivl anbefale dem! :-)

  SvarSlet
 15. Ida, hvor har du købt bogen henne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte min i Arnold busk til 100 kr på Strøget, tror også de har den i andre anold busk, ellers kan du tjekke det på nettet.

   Slet
  2. Tusind tak for hjælpen! :)

   Slet
 16. Jeg valgte selv at købe den på dansk, hvilket viste sig at være en kæmpe fejl. Der er gået så mange ting tabte i oversættelsen, og der er nogle fejl hist og her - det er rigtig synd. Men altså, bogen er stadigvæk fantastisk - bare ikke nær så fantastisk som den originale! ;-)

  SvarSlet
 17. Jeg læste den på 5 dage, og jeg er slet ikke den store læsehest. Men det virkelig en god bog og glæder mig til jeg skal ind og se filmen. Glæd dig til at læse den.

  SvarSlet
 18. Augustus dør

  SvarSlet
 19. Jeg så filmen i torsdags og den er helt fantastisk! Man kan ikke andet end at græde til den film...:-)

  SvarSlet
 20. Jeg har selv læst den på engelsk og syntes den var helt igennem fantastisk! John Green er virkelig bare en af de bedste forfattere der ude og han ved virkelig hvordan man fanger stemningen, hvis det altså giver nogen mening. Glæder mig til jeg forhåbenligt snart skal ind og se filmen, husker kleenex- og dem vil du også få brug for når du læser bogen, siger det bare haha. Glæd dig:)

  Isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 21. Jeg har læst bogen, hold da op hvor er den god! Du skal nok glæde dig, den er fantastisk :)

  SvarSlet