26.04.2014

my hair routine


Hej piger. Så er det endelig weekend, og wow hvor har jeg glædet mig til at få lidt fri fra skole igen. Jeg er virkeligt bombet med hensyn til skolen lige for tiden, vi har så mange afleveringer og lektier konstant. Men derfor skal I altså ikke snydes for indlæg fra mig, hehe. Jeg vil i dag skrive og fortælle lidt om, hvordan jeg vedligeholder sundt og glansfuldt hår.
I badet sørger jeg for at bruge noget ordentligt shampoo, og lige nu bruger jeg Wella Sp produkter. Shampooen er en shampoo, som giver noget løft og volume til hårbunden. Efter jeg har skyllet shampooen godt ud, bruger jeg en fugtgørende conditioner, som giver en masse fugt til tørt og skadet hår. Mit hår har derudover også brug for en hårkur engang i mellem, og der bruger jeg endnu et produkt fra Wella Sp. Den hedder repair og går sjovt nok ind og reparere håret. Den er super god og en virkelig god hårkur, som gør håret virkeligt blødt og glansfuldt.
Efter badet bruger jeg en olie og et stylings produkt. Olien er også fra Wella Sp i serien Luxeoil. Denne olie er den bedste olie, jeg nogensinde har prøvet, og uden pis, den er helt klart bedre end moroccanoil. Den går håret helt utrolig blødt og glansfuldt at se på. Derudover er en olie et must til håret, da den ligesom også går ind og giver fugt til længder og spidser. Oveni bruger jeg Sebastion potion9, som indeholder 70% pleje og 30% styling i håret. Disse to produkter efter hårvask er klart uundværlige for mit hår. Hvad bruger I af hårprodukter, og tænker I over kvaliteten af produktet? Kys

Produkterne kan findes her, ved at klikke på dem.
Wella Sp volumize shampoo 
Wella Sp hydrate conditioner
Wella Sp repair mask
Wella Sp luxeoil
Sebastian potion9

2 kommentarer:

 1. Lækre produkter, du har det smukkeste hår. <3

  Jeg bruger aussie shampoo og hårkur, og ønsker mig morroccainoil til min konfirmation søndag (i morgen). :DD

  SvarSlet
 2. Har aldrig prøvet de produkter endnu, men vil rigtig gerne prøve dem! :)

  Kig gerne forbi. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet