17.04.2014

earrings by STINE A jewelry


Hej piger! Jeg har næsten lige fået tilsendt disse utrolig fine øreringe fra Stine A jewelry. Dette er et designer-smykke-firma som har hjemmesiden www.stinea.dkStine A er en selvlært smykkedesigner. En kvinde på blot 37 år har de sidste 10 år solgt og lavet utrolig flotte og funklende smykker. Faktisk har Stine A sit helt eget showroom i Lyngby. Udover hendes showroom forhandles smykkerne også i en række forskellige butikker i hele Danmark. På linket her kan du finde Stine A's store udvalg af smykker. Hun laver både øreringe, earcuffs, halskæder, armbånd, ringe, vedhæng og derudover kan du også give din bedste veninder eller en der står dig nært et fint gavekort. Hendes smykker laves både i sterling sølv, forgyldt sterling sølv og rhodineret sterling sølv. Selv er jeg vildest med rhodineret sterling sølv, da det giver et virkeligt fedt og råt look, men derudover synes jeg også, at hendes guld smykker er utrolig smukke. Hendes smykker ligger forholdsvis i den middle prisklasse, men kan også gå hen og være lidt dyrere. Det kommer selvfølgelig helt an på smykket og hvordan det er lavet. Jeg vil sige, at priserne ligger helt okay i forhold til deres flotte udseende. Hvis man har lyst, kan man både følge Stine A's nyheder på facebook og instagram (@stineajewelry). Link får I hvis I kører musen henover ordet.
Disse øreringe, som jeg har fået sendt, synes jeg personligt, er enormt fine til en fest eller andre selskabelige sammenkomster. Hvis I kunne tænke jer at købe et par, så tjek linket ud lige her. Kys

7 kommentarer:

 1. Hvordan har du centreret dit sidepanel? :-)

  www.linebjerg.blogpsot.dk

  SvarSlet
 2. Wau, de er virkelig fine, vil meget gerne se dem på! :-)

  SvarSlet
 3. Min faster vandt et gavekort dertil i Lyngby, så der fik man lige smykker for 900 kr.!!! <3

  SvarSlet
 4. virkelig flotte øreringe! <3

  moodswingsdk.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hej Ida
  Vil du ikke lave et indlæg med ideer til hvad man kan have på som gæst til konfirmationer <3

  SvarSlet
 6. Vil du ikke lave en makeup samling som video, det ville være mega fedt!!!<33

  SvarSlet
 7. Super smukke øreringe!

  Jeg har lige startet en blog selv, efter et års pause på min gamle, så hvis du havde lyst til at tjekke den ud, ville jeg bare blive super glad!
  http://sophiebusch.blogspot.dk

  SvarSlet