22.01.2014

what's on my buy list 2014

Wishlist of 2014


I anledningen af at jeg har lagt mig syg på sofaen, har jeg lavet en lille collage over hvilke ting, som jeg kunne tænke mig at købe i år 2014. Både fra billige- til dyre ting. Jeg synes altid, at det er godt at have en lille liste, som man kan kigge på, hvis man har tjent lidt overskydende penge til nogle godter. Vi skal jo alle sammen også forkæles engang i mellem, ikke?
Lad os starte oppe fra venstre hjørne af. Et par slip-on's kan man i hvert fald aldrig gå galt i byen med. De er super fine og passer til enhver anledning. Næste må så være Naked2 paletten fra Urban Decay. Jeg er helt solgt i den, og det bliver nok helt klart et af mine første køb af disse ting ovenover. Ude øverst til venstre ser I et Balenciaga armbånd, som jeg simpelthen er faldet helt utroligt meget for. Jeg bliver så blød om hjertet hver jeg kigger på det. Dog koster det 1200 kroner, men jeg har råd til det, og det sidder snart på mit håndled! En abercrombie&fitch t-shirt har jeg ønsket mig længe. De er så fine og stilrene. Helt klart et super godt mærke. Lidt mere makeup skader jo heller ikke. Jeg har i år lyst til at prøve MAC's mascara'er, da jeg kun har hørt godt om dem. Ved siden af ser I et par yderst fine farver, som i hvert fald skiller sig en del ud. Jeg vil i år prøve noget nyt i stedet for basisfarverne, som jeg kører lige nu. En reol står også højt på min ønskeseddel for i år, da jeg mangler plads til mit makeup på mit værelse. Dette er en ting, som jeg skal have købt indenfor de næste par måneder, da jeg ikke kan have mine ting i mine nuværende skuffer mere. Nederst til venstre hjørne, et casio ur. Casio ure er somregel billige, eller det kommer an på kvaliteten selvfølgelig. Men dette jeg har fundet, det er billigt og super enkelt. Ved siden af står en stearinlys holder fra HAY, som jeg er faldet over. Den er så enkel og fin i sig selv. Lige en pyntegenstand, som jeg kunne forestille, at jeg havde på mit værelse. Højre hjørne nederst er der en Marc by Marc Jacobs clutch. En helt utroligt fantastisk smuk sag, haha. Overvej mine tillægsord. Utrolig enkel og bare lige min smag. Sidste ting må så være de to fine ringe. En v-ring og en flet-ring fra Jane Kønig. Utroligt smukke, det er de.
Hvad synes I om dette indlæg? Kys

10 kommentarer:

 1. Rigtig inspirerende indlæg, super godt tænkt!

  Ville også selv elske at eje ringene, læbestifterne, marc jacobs pungen eller naked 2 paletten - mega lækre items!!
  Ejer selv casio-uret, og det er bare så fint og let på håndleddet.

  Knus Anna // factfictions.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Virkelig lækre ting! <3

  SvarSlet
 3. Jeg er SÅ vild med de slip-ons så fede!!!

  http://byus2you.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. de fleste af tingene er også på min egen liste! ;-)

  Nyt indlæg på:
  http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Virkelig lækker collage.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Skal helt sikkert også have købt naked 2 paletten i løbet af året. Og så kunne jeg da godt finde på at smide den lækre clutch på min liste også!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Rigtig lækkert indlæg! Elsker clutchen! :-)

  Jeg har en 'ask me' i gang på min blog, håber du kigger forbi <3
  // bypadilla.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Åhh ja, sikke dog nogen lækre ting! Nogen af dem står også på min ønskeliste!
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. Hvor kan man købe de lækre slips-sko?

  SvarSlet