07.08.2013

butterfly cupcakes



Hej piger! Se en gang hvad Klara og jeg bagte i søndags. Vi havde intet at lave, var stået op sent osv.. Så vi gik i gang med et lidt sjovere projekt med cupcakes, nemlig at lave sommerfugle også. Er de ikke bare vildt søde?

The cakes

What you need

250 g mel
1 tsk natron
225 g sukker
50 g kakao pulver
1 tsk vanillesukker

1 1/4 dl mælk
1 dl smeltet margarine/becel
2 1/2 dl yoghurt natural
1 æg
200 g hakket mørk chokolade

How to do

Tænd ovnen på 200 grader og tag to skåle, i den ene blander du alt det tørre mund den hakkede chokolade, i den anden skål blander du alt det våde sammen.

Så vender du begge dele sammen, ikke røre alt for meget, kun så det lige er blandet sammen, til sidst vendes den hakkede chokolade i og dejen fordeles i muffinsforme - jeg bruger altid de hvide amerikanske forme.

Der bliver 14 store amerikanske forme eller 18-20 stykker af de ganske almindelige. Så bages de 13.15 min og de skal se ud som om de skal have mere, når du tager dem ud af ovnen. De falder nemlig sammen sådan lidt brownie-agtige, når de køler af - det er helt normalt, så du skal ikke give dem længere tid en de 13-15 minutter.

Frosting

What you need

250 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
75 g blødgjort smør
2 spsk mælk
2 dråber frugtfarve (valgfrit)

How to do

Pisk det hele sammen indtil massen er luftig og bobler lidt. Før det hele over i en sprøjtepose og begynd så at dekorere de AFKØLEDE muffins.

Butterflies

What you need

100 g mørk chokolade
En plastik pose
Bagepapir

How to do

Smelt det mørke chokolade over vandbad indtil det er flydende. Få det lige til at afkøle lidt, så det ikke er helt varmt, når du skal til at dekorere.
Tag chokolade op i en plastik pose og klip så et lille hul i den ene side, så du kan skrive med chokoladen som en blyant nærmest.
Find noget bagepapir og tegn så søde sommerfugle på det. Lad det tørre og voila så har du simpelthen de fineste sommerfugle, som er lige til at sætte oveni frostingen på kagerne.

10 kommentarer:

  1. Hvor ser de lækre ud, og hvor sommerfuglene søde!
    http://byus2you.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Hvor er de dog søde!

    Liiivelife.blogspot.dk

    SvarSlet
  3. Ser rigtig flot ud.

    http://innocentcherry.blogspot.dk

    SvarSlet
  4. De ser virkelig lækre ud!

    www.nannalowthomsen.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak. De smagte også virkeligt lækre!

      Slet
  5. De er virkelig søde, og ser rigtig gode ud :)

    www.josefinechristensen.blogspot.com

    SvarSlet